Надеждите на Лийдс за оцеляване във Висшата лига претърпяха огромен удар, след като

...
Надеждите на Лийдс за оцеляване във Висшата лига претърпяха огромен удар, след като
Коментари Харесай

Тежък удар за Лийдс в битката за оцеляване

Надеждите на Лийдс за оцеляване във Висшата лига претърпяха голям удар, откакто значимият състезател на тима Луис Синистера е навън до края на сезона поради увреждане на връзките на глезена.

23-годишният колумбиец вкара три гола в последните пет мача на йоркшърци, в това число откриващото попадение във вторник при равенството с Лестър и победния гол против Нотингам Форест по-рано този месец.

Синистера бе наложително сменен през първото полувреме против " лисиците " след тежко влизане от страна на Чаглар Союнджу - и в този момент ще пропусне остатъка от битката за изпадане.

Наставникът на Лийдс Хави Грасия удостовери:

" Луис ще отсъства до края на сезона. Става дума за нещо с връзките на глезена му. За нас е мъчно да губим основни играчи. Но аз избирам да не се окайвам и да бъда положителен. Разполагам с задоволително играчи, с цел да сме конкурентоспособни, и се пробвам да работя с тях, с цел да намерим метод да реализираме резултатите, от които се нуждаем, с цел да реализираме задачата си.

Синистера има 18 мача и 5 гола за Лийдс във Висшата лиха през сезона, а отборът се бори крепко да резервира мястото си в британския хайлайф, като се намира на 16-о място в класирането, единствено на една точка от зоната на изпадащите. В неделя тимът гостува на Борнемут.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР